ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Το κόστος επιστροφής βαραίνει τον πελάτη, και εξαρτάται από το βάρος του προϊόντος που επιστρέφεται.

Έως 2Kg = 5.00€ και για κάθε επιπλέον κιλό επιβάρυνση + 1.00€

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να φέρουν το ταμπελάκι τους όπως όταν παραδόθηκε το προϊόν, και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς και το ειδικό έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο.(λινκ το έντυπο επιστροφής)

Εάν το προϊόν μας επιστραφεί σε άλλη κατάσταση, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή.

  • Αν ο σκοπός της επιστροφής είναι η αντικατάσταση με προϊόν ίσης αξίας, η αντικατάσταση θα γίνεται μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος.
  • Αν ο σκοπός της επιστροφής είναι η αντικατάσταση με άλλο διαφορετικό προϊόν και το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας, πρέπει να καταθέσετε τη διαφορά. Αν είναι μικρότερης αξίας, τότε η διαφορά πιστώνεται στο λογαριασμό σας .

Για την επιστροφή θα χρειαστούμε:

  1. Αριθμό λογαριασμού (IBAN)
  2. Όνομα Τραπέζης
  3. Όνομα Δικαιούχου

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται από τις Τράπεζες Πειραιώς και Alpha Bank. Για επιστροφές χρημάτων σε άλλες τράπεζες , αν υπάρχει επιβάρυνση από την τράπεζα σας , δεν φέρομε καμία ευθύνη .

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις δεν ισχύει η δωρεάν αποστολή.

  • Αν ο σκοπός της επιστροφής είναι η επιστροφή χρημάτων, γιατί, για τους δικούς σας λόγους δεν θέλετε το προϊόν, τότε η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 15 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή και τον έλεγχο από την εταιρεία μας του προϊόντος, με τραπεζική κατάθεση, αφού αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν η επιστροφή οφείλεται σε ελαττωματικό προϊόν ή σε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε, τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από την εταιρεία
ΠΡΟΣΟΧΗ : Για τυχόν ελαττώματα που αναφέρονται στην περιγραφή του προϊόντος η εταιρεία δεν υποχρεούται στην κάλυψη των εξόδων επιστροφής.

Εσώρουχα και μαγιό δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  1. Πριν από την επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία (τηλεφωνικά ή με e-mail) με την CLOSETSTORIES και να συμπληρωθεί το ειδικό έντυπο επιστροφής που θα βρείτε μέσα στο πακέτο σας κατά την παραλαβή.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 2821098468

E mail: [email protected] (link)

Ειδικό έντυπο επιστροφής προϊόντων (αρχείο .pdf): (link)

 

 

  1. Συσκευάζετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε (ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ). Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται με το συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής και την απόδειξη αγοράς και να φέρει όλα τα καρτελάκια και τις σημάνσεις του .
  2. Στέλνετε το δέμα με την ACS COURIER που σας έκανε την παράδοση, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών CLOSETSTORIES, Μυλωνογιάννη 15 Χανιά, 73135 ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ
  3. Μόλις λάβουμε το/τα προϊόν/προϊόντα, το CLOSETSTORIES θα ελέγξει την κατάσταση των προϊόντων και θα προχωρήσει στην αποστολή του νέου προϊόντος ή την επιστροφή της χρηματικής αξίας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.