style_vintage-blazer_outfit1
Μόδα

Πολλοί τρόποι για να φορέσεις ένα σακάκι

Πολλοί τρόποι για να φορέσεις ένα σακάκι

Αυτό που παραμένει σε κάθε γκαρνταρόμπα ανεξάρτητα από τις τρέχουσες τάσεις είναι ένα γυναικείο σακάκι. Must-have, που ως σύμβολο κομψότητας και στυλ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ταιριάζει σε κάθε χαρακτήρα, απλά συνδύασέ το έξυπνα. Το σακάκι είναι το ρούχο που μπορεί να φορεθεί παντού, από τη δουλειά έως τη βόλτα. Με διαφορετικούς συνδυασμούς μπορείς να το μεταμορφώσεις και να το κάνεις να δείχνει διαφορετικό σε κάθε outfit. Must κομμάτια για τη ντουλάπα σου είναι ένα μαύρο σακάκι, ένα χρωματιστό και ένα σακάκι σε μοτίβο όπως για παράδειγμα στο κομψό καρό.

Με τι λοιπόν μπορείς να φορέσεις ένα σακάκι για τέλειο στυλ; Ένα παντελόνι γραφείου είναι ίσως το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό. Υπάρχουν όμως κι άλλες πρωτότυπες ιδέες για το πως να φορέσεις ένα γυναικείο σακάκι. Παρακάτω σου έχουμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις το σακάκι σου, και να είσαι πάντα στιλάτη.

Με φούστα

Ωραία άνετα ντυσίματα μπορείς να δημιουργήσεις και με τον συνδυασμό φούστα-σακάκι. Ιδανικό μάκρος για τη φούστα είναι να τελειώνει λίγο πιο κάτω από το σακάκι σου ή και στο ίδιο ύψος αν το σακάκι είναι αρκετά μακρύ. Φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις και τελείως διαφορετικά στυλ με midi ή και maxi φούστες βάζοντας μια ζώνη πάνω από το κλειστό σακάκι σου!

Με σορτσάκι

Κάνε ωραία ντυσίματα με σακάκι συνδυάζοντας το με σορτσάκι. Το σορτσάκι μπορείς να το φορέσεις και τον χειμώνα με ένα χοντρό καλσόν και μπότες ή μποτάκια από κάτω. Ωραία ιδέα είναι να βάλεις και μια belt bag δηλαδή ένα τσαντάκι μέσης!

Ασπρόμαυρο κλασικό

Διάλεξε ένα διαχρονικό κόψιμο και μπορείς να το κρατήσεις στην ντουλάπα σου για χρόνια. Ο ευκολότερος τρόπος για να συνδυάσεις το μαύρο είναι να προσθέσεις λευκό. Βάλε λευκό μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι με το μαύρο σακάκι και είσαι έτοιμη! Μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα λευκό πουκάμισο για να δημιουργήσεις έναν αθάνατο συνδυασμό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Απλώς, διάλεξε τα σωστά παπούτσια.

Σε ένα χρώμα

Ξέρεις τι είναι μονοχρωματικό ντύσιμο; Ντύσου μονόχρωμα και το έχεις! Το πιο δημοφιλές χρώμα σε αυτή την περίπτωση είναι το μαύρο. Αλλά γιατί να μην ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα και να επιλέξεις γκρι, καφέ ή πράσινο; Οι αποχρώσεις του καφέ και του κίτρινου ταιριάζουν υπέροχα και φαίνονται καλαίσθητες και κομψές. Όταν συνδυάζεις ανοιχτούς και σκούρους τόνους, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις πρέπει να είναι πιο κοντά στο πρόσωπο και οι σκούρες το αντίθετο.

Μπλουζάκι με στάμπα

Σου αρέσουν τα πιο ξεχωριστά μπλουζάκια, αλλά στη δουλειά πρέπει να φαίνεσαι πιο επίσημη; Σίγουρα δεν χρειάζεται να τα αποφύγεις . Για να φορέσεις ένα τέτοιο μπλουζάκι, απλώς φόρεσέ το με ένα επίσημο παντελόνι και ένα σακάκι. Θα δείχνεις επίσημη και ταυτόχρονα όχι συνηθισμένη. Ομοίως, μπορείτε να διαφοροποιήσεις το αθλητικό σου ντύσιμο. Φόρεσε ένα τζιν, ένα μπλουζάκι με στάμπα, ένα σακάκι, αθλητικά παπούτσια και είσαι έτοιμη για βόλτα στην πόλη.

Το κίτρινο είναι μόδα!

Μπλουζάκια, φορέματα και σακάκια σε αυτό το χρώμα φαίνονται ενδιαφέροντα, κομψά και ιδιαίτερα ασυνήθιστα. Αν λοιπόν δεν ακολουθείς dress-code, αντικατέστησε το μαύρο σακάκι με κίτρινο. Αν προτιμάς την απλότητα, συνδύασε ένα ιδιαίτερο σακάκι με λευκό μπλουζάκι ή πουκάμισο ανάλογα με την περίσταση. Διάλεξε και παντελόνια: τζιν για καθημερινά looks, ή μαύρο παντελόνι και χρυσά κοσμήματα για πιο κομψή εμφάνιση.

Τόλμησε:

Γίνε προκλητική, σέξι και πήγαινε στο πάρτι με σακάκι χωρίς πουκάμισο. Όλο και περισσότερες celebrities φορούν αυτόν τον προκλητικό συνδυασμό, μέσα και έξω από το κόκκινο χαλί. Μπορείς να φορέσετε σουτιέν σε κατάλληλο χρώμα, ή και να πας χωρίς αυτό. Αυτό το στυλ δεν ταιριάζει στο γραφείο, αλλά σίγουρα θα εντυπωσιάσεις στο πάρτι!

mauro-sakaki-kai-panteloni-me-sneakers1.jpg

Με ένα σακάκι μπορείς να έχεις ένα καθημερινό σύνολο για τη δουλειά, ένα outfit για brunch ή ακόμα και άνετο ντύσιμο για βόλτα στα μαγαζιά. Από μέσα φόρεσε ένα t-shirt ή ένα ζιβάγκο και τα μποτάκια ή τις γόβες σου και τελείωσε το look με μια ωραία τσάντα και όμορφα αξεσουάρ. Με το ντύσιμο αυτό θα δείχνεις σοφιστικέ αλλά και μοντέρνα! Πηγή:EDIVA

23ABEA0500000578-0-image-5_1417539713512.jpg
Όλο και περισσότερες celebrities φορούν σακάκι χωρίς πουκάμισο, μέσα και έξω από το κόκκινο χαλί. Πηγή: dailymail.co.uk
black_and_white_jacket_compination
Συνδύασε το σακάκι σου σε ένα ασπρόμαυρο σύνολο. Είτε επιλέξεις παντελόνι, φούστα ή φόρεμα, θα δημιουργήσεις έναν κλασικό συνδυασμό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση! Πηγή:EDIVA

ΠΗΓΕΣ ΑΡΘΡΟΥ: EDIVA (AUTHOR DIMITRATR), Fashinity blog

ΔΕΣ ΣΑΚΑΚΙΑ ΕΔΩ